Iulia Vântur a strălucit la nunta celui mai bogat om din India. Blondina şi Salman Khan s-au distrat până dimineaţă!

09 07. 2024, 14:38

Iulia Vântur a strălucit la propriu la petrecerea de nuntă a celui mai bogat om din India la braţul partenerului său. Iubita lui Salman Khan a reuşit totodată să pună capăt tuturor speculațiilor care au apărut în legătură cu relaţia ei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mulţi dintre români nu cred în povestea de dragoste pe care fosta prezentatoare TV o trăieşte cu actorul indian. 

Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India, urmează să se căsătorească cu aleasa inimii, Radhika Merchant. După petrecerea de logodnă care a costat milioane de euro, urmează cea de nuntă care va întrece cu siguranţă orice aşteptare. Evenimentul va avea loc între 12 și 14 iulie, în Mumbai, în casa părinților lui Anant, Mukesh și Nita Ambani – o reședință de 27 de etaje numită Antilia.

Iulia Vântur a atras toate privirile la petrecere

Până la fericitul eveniment vor avea loc o serie de petreceri fastuoase, iar printre invitaţi se numără şi Iulia Vântur şi Salman Khan.

Iulia Vântur a concurat cu mireasa și soacra ei în ceea ce priveşte ţinutele. Radhika Merchant și-a făcut apariția într-un costum elegant creat de Manish Malhotra, la fel și soacra ei, Nita Ambani, care a trezit admirația cu bijuteriile purtate.

Cum l-a cunoscut actriţa pe Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit în cadrul unui interviu despre prima întâlnire cu actorul de la Bollywood. S-a zvonit că cel care le-a făcut cunoştinţă ar fi fost chiar Marius Moga, însă blondina a explicat că s-a întâlnit cu actualul ei partener pe un teren neutru.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, a declarat Iulia Vântur, în urmă cu mai mult timp, pentru OK Magazine.

 

Sursă foto: social media